Soluții în construcții

World Class Distribution Brasov este o societate cu capital privat românesc, înființată în anul 2013, după mai mulți ani de colaborare cu alte firme din domeniu, unde experiența și dorința de a progresa au contribuit la trasarea acestei noi direcții. Principala activitate a firmei constă în importul, distribuția și comercializarea unei game largi de materiale de construcții, instalații electrice și instalații termice.

Principalul obiectiv al societatii noastre are in vedere satisfacerea cerințelor și necesităților tuturor categoriilor de consumatori, indiferent că sunt persoane fizice sau juridice, constructori mici sau mari. De aceea, comercializam produse de o calitate superioară, atestate de către producatori prin declarații de performanță și certificate de calitate și garanție.

Pe de altă parte, avem posibilitatea de a oferi soluții optime în domeniu, bazându-ne pe un personal calificat și experimentat, motivat de realizarile obținute și de perspectivele existente. Suntem un colectiv tanar, generator de idei constructive, aflat în permanentă interacțiune, pentru a satisface nevoile și dorințele oricărei persoane care intră în contact cu noi.